Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Společnost Energetika s.r.o. Jaroměř v současné době v rámci hlavní činnosti provozuje čtyři licencovaná střediska - Předávací stanice tepla v lokalitě Nábřeží 17. listopadu a Na Obci, plynovou kotelnu pro areál Nemocnice Jaroměř, plynovou kotelnu Gymnázia Jaroslava Žáka, Jaroměř a přilehlého Zimního stadionu v ulici Lužická a plynovou kotelnu včetně distribučních rozvodů pro lokalitu sídliště Zavadilka.

wwwmotiv8.jpgPředávací stanice tepla v lokalitě Nábřeží 17. listopadu a Na Obci zajišťuje, kromě dodávek tepla pro bytové domy, i dodávku tepelné energie pro vytápění objektů Městské knihovny, Fugnerovy sokolovny (budova divadla) a Plaveckého areálu.

Na základě vydané koncese společnost provozuje plynovou kotelnu ZŠ Josefov, ZŠ Na Ostrově 4, ZŠ Boženy Němcové - Husovo náměstí a Husova ulice, Školní jídelny Josefov, plynovou kotelnu budovy čp. 38 na náměstí Československé armády, bytového domu čp. 62 na Náměstí Svobody v Josefově, U Mlýna čp. 228, Domu dětí a mládeže Klíč v Josefově a Školní družiny Na Ptákách čp. 316 při ZŠ Na Ostrově,  Základní umělecké školy F. A. Šporka a od ledna 2018 zajišťuje správu tepelného zdroje a dodávku tepla pro 3 objekty Mateřské školy v Jaroměři - MŠ Lužická čp. 321, MŠ Tyršova čp. 119 a MŠ Na Zavadilce čp. 647.